Geef het e-mailadres waar we het seintje naar toe moeten sturen.

Dit is geen geldig e-mailadres!

U wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer dit artikel weer beschikbaar is!
×

Titel

Text

Bestellen en verzenden

De verzendkosten worden over de gehele bestelling berekend.
Verzendkosten in Nederland zijn €3,95 en verzending is gratis vanaf € 50,-  voor standaard pakketten. Voor leveringen naar het buitenland berekenen wij €9,95. Voor grote pakketten en ook grote meubel stukken/pakketten kunnen eventuele extra verzendkosten berekend worden.
Ook bent u in de gelegenheid de bestelling af te halen in onze winkel in `s-Hertogenbosch. Indien u dit bij de bestelling aangegeven hebt ontvangt u hiervoor een bericht wanneer de bestelling klaar ligt.

Zodra wij uw bestelling en betaling van de webshop hebben ontvangen, ontvangt u van ons (per e-mail) een bevestiging van uw bestelling. De bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden. In principe kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen tegemoet zien. Uw bestelling wordt verzorgd door DPD of door onze eigen bezorgdienst. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, ontvangt u van ons een e-mail met een verwachte levertijd. Indien deze niet acceptabel is kan de bestelling worden geannuleerd en zal direct het bedrag worden terugbetaald. Indien het artikel niet meer leverbaar is ontvangt u direct uw geld retour.